O firmi

O firmi
2011 godine  smo pod markom  IWONA PELLETS počeli sa proizvodnjom i neposrednom prodajom kamina nove genracije, koju predstavljaju kamini sa ulošcima za pelet sa automatskim dodavanjem, u kojima može sagorijevati drvo kao i pelet.
Naši proizvodi su vrlo brzo našli  klijente diljem cijele Europe.
Zahvaljujući naprednom  procesu proizvodnje, naši ulošci za kamine ispunjavaju najzahtjevnije europske standarde te posjeduju oznaku CE.  
Naš glavni cilj su u potpunosti zadovoljni klijenti, zbog toga smo odlučili preuzeti na sebe svu odgovornost i trud vezan uz:
- Savjetovanje
- projektiranje
- prodaju
- montažu
- pokretanje
- srevis
Zahvaljujući tome naši klijenti imaju sve dostupno na jednom mjestu.
   

       
  

Projektiranje kamina, koji  trebaju ispunjavati stroge standarde, vrlo je složen i zahtijevan proces.  Pri tome nam pomaže najnoviji program SolidWorks 2015. Primjena  naprednih 3D modela omogućuje brzu realizaciju koncepta i uvođenje proizvoda na tržište.

 

 
Firma D.H IWONA je registrirana pod tim nazivom 1991. god., ali počeci firme su bili već u 80-tim godinama prošlog stoljeća.
Firma je u potpunosti u poljskom  vlasništvu.
 
Glavna djelatnost firme je distribucija građevinskog materijala na području cijele Poljske te izvoz u europske zemlje kao što su: Irska, Švicarska, Engleska, Njemačka, Hrvatska, Francuska.
 
Široka ponuda našeg asortimana obuhvaća  20 000 proizvoda vezanih uz građevinarstvo.
Dostavljamo potreban materijal za privatne i poslovne investicije.
 
Od 2004g. u svojoj ponudi imamo PELET. Posjedujemo vlastiti vozni park sa mehaničkim istovarom PELETA, zahvaljujući čemu možemo opskrbljivati individualne klijente kao i velike industrijske kotlovnice te kotlove u stambenim četvrtima.
U Poljskoj smo lideri u distribuciji PELETA te našim klijentima garantiramo dostupnost PELETA u svako doba godine. Na stanju skladišta imamo velike zalihe peleta koje iznose 500 tona.
Kao jedini u Poljskoj skladištimo PELET u grijanom skladištu velike zapremnine, zahvaljujući čemu peleti imaju nisku vlažnost i visoku vrijednost izgaranja

                                   

 

Što poboljšati?
Ako imate bilo kakvih komentara u vezi rada usluge ili imate prijedloge za promjene, cijenimo što ste nam poslati poruku sa svojim opisom.
Hvala vam za vašu poruku.